FIT EFFECT

Voeding

FIT EFFECT

Voeding

Persoonlijk voedingsplan

Goede en voldoende voeding zijn belangrijke onderdelen van jezelf fit en vitaal voelen. Een gezond voedingspatroon vormt daarom samen met personal training en coaching de drie pilaren van FitEffect Programma. Als je gezond eet, krijg je de benodigde energie binnen om te bewegen en sporten, en bovenal om iets moois van je dag te maken!

voeding

PERSOONLIJK VOEDINGSPATROON

Een gezonde relatie met voeding

Als je denkt aan voeding in relatie met afvallen of trainen, kom je waarschijnlijk snel uit bij een dieet. Op internet vind je honderden diëten, die je voorschrijven wat je wel en vooral niet mag eten en drinken. Het probleem van een dieet is dat het draait om resultaat op de korte termijn. Dergelijke voedingspatronen zijn voor de meeste mensen nooit een leven lang vol te houden. In ieder geval niet als je een leuk, vrij en feestelijk leven wil leiden! Daarom draait voeding binnen het FitEffect Programma niet om eetrestricties en strenge diëten, maar om het creëren van een voedingspatroon dat bij jou past, waar jij je prettig bij voelt en wat het gewenste resultaat oplevert! We brengen jouw voedingspatroon in kaart en passen dit stap voor stap aan.

VOEDINGSPLAN OP MAAT

Hoe creëren we dat voedingspatroon?

Hoe creëren we dat voedingspatroon?

Stap voor stap

We willen dat je jouw nieuwe leefstijl een leven lang kunt volhouden. Daarom passen we je huidige voedingspatroon stapje voor stapje aan.

Kennis

Je leert veel over wat een gezond en ongezond voedingspatroon is. Zo kun je zelf de juiste keuzes te maken en heb jij de volledige controle.

Keuzes maken

Wekelijks evalueren we tijdens het coachgesprek wat goed ging en waar nog winst te behalen valt. Dit stelt je in staat jouw persoonlijke valkuilen weg te nemen.

Lekker eten

Ervaar hoe het is om ook met lekker eten een gezond gewicht te krijgen! Tijdens het programma is niets verboden om te eten of drinken.

DEELNEMERS AAN HET WOORD

De laatste zet gegeven die wij nodig hadden om onze leefstijl blijvend te veranderen!

Ed

“Na een telefoongesprek met Tom hebben mijn vrouw en ik een persoonlijk gesprek gehad met hem, waarin hij mij vertelde dat ik met veel en lekker eten toch kon afvallen. Dus ben ik samen met mijn vrouw het programma gaan volgen. Door de combinatie van voeding, beweging en coaching ben ik 12kg afgevallen. Nog belangrijker: ik heb de mindset gekregen om hiermee door te gaan en deze manier van leven vast te houden. Tom heeft mij en mijn vrouw die laatste zet gegeven die wij nodig hadden om onze leefstijl blijvend te veranderen. Nogmaals bedankt Tom!”

- 12,3 kilo

- 9,2% vet

Mentaal sterker

Fitter

Waarom FitEffect?

Resultaat gericht

Je ontwikkeld een leefstijl die bij jou past en een leven lang vol te houden is. Blijvend resultaat!

Professioneel

Hoogopgeleide en ervaren personal trainers en coaches. Train op een veilige en effectieve manier.

Eenvoudig

We houden het graag simpel en eenvoudig. Een goed plan hoeft niet moeilijk te zijn.

Plezier

Bij ons staat resultaat behalen en kunnen genieten van het proces naast elkaar.

Resultaat gericht

Je ontwikkeld een leefstijl die bij jou past en een leven lang vol te houden is. Blijvend resultaat!

Professioneel

Hoogopgeleide en ervaren personal trainers. Op veilige en effectieve manier trainen

Eenvoudig

We houden het graag simpel en eenvoudig. Een goed plan hoeft niet moeilijk te zijn.

Plezier

Bij ons staat resultaat behalen en kunnen genieten van het proces naast elkaar.

Kom kennis maken!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Of wil je een gesprek aanvragen? Neem dan nu contact op via het contactformulier!!

Klik hier om mij te bellen

Het contactformulier

Wil je meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons? Vul onderstaand contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op!

8 + 10 =

FitEffect

Over ons

FitEffect is hét programma voor een fit lijf en een gezond leven. Bij FitEffect ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jouw doelstellingen te behalen!

Bedrijfsgegevens

BTW: NL172044157B01
KVK: 68037392
IBAN: NL27 INGB 0007 6776 66

Locatie Breda

Breda Strength & Conditioning
Spinveld 66 A13
4815 HT Breda

Locatie Made

Het Sporttheater
Nieuwstraat 58a
4921 CX Made