FITEFFECT

Personal Trainer in Breda

Voor een fit lijf en een gezond leven!

FITEFFECT

Personal Trainer in Breda

Voor een fit lijf en een gezond leven!

Het FitEffect Personal Trainer Programma in Breda

Heb je al verschillende diëten, hypes en voedingsprogramma’s geprobeerd? Lukt het je wel om een paar kilo af te vallen maar verval je daarna altijd weer terug in oude gewoontes? Ben je het zat om continue de strijd met jezelf en eten aan te gaan? Weet je niet waar je de tijd vandaan moet halen om goed voor jezelf te blijven zorgen? Dan is het FitEffect Personal Trainer Programma in Breda voor jou! 

Het FitEffect Programma

Wat houdt het programma in?

Met het FitEffect Personal Training Programma creëer je in 12 weken een gezondere, actievere levensstijl. Je voelt je fit en energiek en geniet van het leven. Lichaamsbeweging, gezonde voeding en ook ontspanning en genieten van het leven staan daarbij centraal. Het Personal Trainer Programma in Breda is een totaalconcept met personal training, voeding en coaching.

Personal Training

Je gaat aan de slag met small group training of een personal training. De functionele oefeningen zorgen ervoor dat je op een veilige en verantwoorde manier sterker en fitter wordt. Het maakt niet uit of je al een tijdje niets aan sport of beweging hebt gedaan, je start op jouw niveau. De trainingen worden uitsluitend gegeven door een hoogopgeleide trainers met veel ervaring.

Voeding

Tijdens het programma ga je stap voor stap je huidige voedingspatroon aan passen naar een gezonder patroon. Na twaalf weken heb je een voedingspatroon ontwikkeld dat precies past bij jou en jouw leven dat je een leven lang kunt volhouden. Bij ons geen poedertjes, zalfjes of pillen maar normale voeding uit de supermarkt.

coaching

Coaching

Mentaal sterker worden staat centraal tijdens het programma. Mindset is alles. Wekelijks ga je aan de slag met opdrachten om jezelf te ontwikkelen tot de persoon die je moet zijn om je gewenste doel te behalen en nog belangrijker: de rest van je leven te kunnen behouden. Na het programma heb je niets of niemand meer nodig om jouw nieuwe, gezonde leefstijl en behaalde resultaten een leven lang vast te houden! 

Het FitEffect programma

Wanneer kun je starten?

Het hele jaar door kun je starten met het Personal Trainer Programma in Breda. In Breda is het alleen mogelijk om het programma 1 op 1 te volgen. Wacht niet te lang met inschrijven voor een kennismakingsgesprek, beperkt aantal plekken.

Locatie Breda
Op dit moment

Personal training In Breda: 2 PLEKKEN BESCHIKBAAR!
Small group programma: niet mogelijk op deze locatie

OUD DEELNEMER AAN HET WOORD

‘Het laatste zet gegeven die wij nodig hadden om onze leefstijl blijvend te veranderen!’

Ed Conradi, 45 jaar, Breda

“Na een telefoongesprek met Tom hebben we een persoonlijk gesprek gehad, waarin hij mij vertelde dat ik met veel en lekker eten toch kon afvallen. Dus ben ik samen met mijn vrouw het programma gaan volgen. Door de combinatie van voeding, beweging en coaching ben ik 12kg afgevallen en nog belangrijker: ik heb de mindset gekregen om hiermee door te gaan en dit vast te houden. Tom heeft mij en mijn vrouw die laatste zet gegeven die wij nodig hadden om onze leefstijl blijvend te veranderen. Nogmaals bedankt Tom!”

- 12,3 kilo

-9,2% vet

Kom kennis maken!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Of wil je een gesprek aanvragen? Neem dan nu contact op via het contactformulier!!

Klik hier om mij te bellen

Het contactformulier

Wil je meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons? Vul onderstaand contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op!

3 + 2 =

FitEffect

Over ons

FitEffect is hét programma voor een fit lijf en een gezond leven. Bij FitEffect ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jouw doelstellingen te behalen!

Bedrijfsgegevens

BTW: NL172044157B01
KVK: 68037392
IBAN: NL27 INGB 0007 6776 66

Locatie Breda

Breda Strength & Conditioning
Spinveld 66 A13
4815 HT Breda

Locatie Made

Het Sporttheater
Nieuwstraat 58a
4921 CX Made