REVIEWS

Resultaten

van deelnemers

REVIEWS

Resultaten van deelnemers

DEELNEMERS AAN HET WOORD

‘Het is een van de beste beslissingen die we ooit hebben genomen’

Susan Arentsen, 37 jaar, Breda

“Al na de eerste proeftraining was ik onder de indruk van de nauwkeurigheid waarmee Tom ons de oefeningen aanleerde en uit liet voeren. Altijd kwaliteit voor kwantiteit. Wat begon als een poging een betere conditie te krijgen en wat kilos kwijt te raken, resulteerde in 2x per week vol enthousiasme naar de zeer afwisselende trainingen gaan.

Na een half jaar en 14 kilo lichter voelde ik me in alle opzichten veel fitter dan ik in lange tijd was geweest. Doordat Tom me doelen liet stellen en daar ook het trainingsprogramma op aanpaste, wist hij meer uit me te halen dan dat ik zelf voor mogelijk hield. De combinatie van strengheid en aanmoediging op de juiste momenten, humor en plagerijen zorgen ervoor dat ik net iets verder ga dan ik normaal zou doen.

De wekelijkse weegmomenten met uitleg over de resultaten zijn ook zeker een stimulans om door te gaan om je doel te bereiken en op de goede weg te blijven. Het voedingsadvies dat aangeboden wordt, geeft je meer inzicht in je eetpatroon en de mogelijkheden die je hebt met eten. Volledige fysieke uitputting na elke training zorgt ervoor dat ik ook mentaal tot rust kom.

Alhoewel we na een half jaar onze oorspronkelijke doelen hadden bereikt, voelden we ons zo goed bij deze trainingen dat we hebben besloten om door te gaan en nieuwe doelen te stellen waar we aan kunnen werken. Ik zou Tom bij iedereen aanraden die serieus aan zichzelf wil werken. Het is een van de beste beslissingen die we ooit hebben genomen.”

- 14 kilo

-9,6% vet

Mentaal sterker

Fitter

DEELNEMERS AAN HET WOORD

‘Ik ben trots op
wat ik heb bereikt’

Alan, 44 jaar, Breda

“In het begin moest ik wennen aan de spiegel die mij werd voorgehouden. Maar de trainingen en de coaching op voeding zijn vanaf het begin af aan erg stimulerend geweest. Mijn lichaamssamenstelling is in 6 maanden enorm verbeterd. Ik ben 12,7kg afgevallen en mijn vetpercentage is met 7,6% gedaald. Wegens het succes en de fijne trainingen besloten mijn vrouw en ik om door te gaan en nieuwe doelen te stellen. Ik ben trots op wat ik heb bereikt en heel blij dat ik bij Tom train.”

- 12,7 kilo

- 7,6% vet

Trotser

Fitter

DEELNEMERS AAN HET WOORD

Op het moment dat mijn lichaam even niet meer wilde, kwam er een passende oplossing’

Sanne, 25 jaar, Breda

“In januari 2019 ben ik begonnen met het programma bij Tom. Ik wilde graag een gezonder gewicht bereiken en van mijn overgewicht af. Na vele pogingen om dit op eigen houtje te doen, besloot ik hulp te zoeken. Na het eerste gesprek bij Tom voelde ik me gelijk vertrouwd. Tom is gewoon heel erg vriendelijk. Inmiddels ben ik 25kg lichter, zit ik beter in mijn vel, ben ik energieker, weet ik wat ik wel en niet kan eten en ben ik ontzettend trots op mezelf!

In dit alles is Tom voor mij een belangrijke steun geweest. Op het moment dat mijn lichaam even niet meer wilde, bedacht Tom een passende oplossing. Hierdoor voelde ik me serieus genomen en kon ik toch verder gaan in mijn strijd tegen mijn overgewicht. Ik zou Tom echt bij iedereen aanraden. Buiten dat hij in mijn strijd tegen overgewicht mijn steun is, zijn de trainingen ook nog is heel gezellig!”

- 25,8 kilo

- 12,3% vet

Energieker

Fitter

DEELNEMERS AAN HET WOORD

‘De laatste zet gegeven die wij nodig hadden om onze leefstijl blijvend te veranderen!’

Ed Conradi, 45 jaar, Breda

“Na een telefoongesprek met Tom hebben we een persoonlijk gesprek gehad, waarin hij mij vertelde dat ik met veel en lekker eten toch kon afvallen. Dus ben ik samen met mijn vrouw het programma gaan volgen. Door de combinatie van voeding, beweging en coaching ben ik 12kg afgevallen en nog belangrijker: ik heb de mindset gekregen om hiermee door te gaan en dit vast te houden. Tom heeft mij en mijn vrouw die laatste zet gegeven die wij nodig hadden om onze leefstijl blijvend te veranderen. Nogmaals bedankt Tom!”

- 12,3 kilo

- 9,2% vet

Mentaal sterker

Fitter

DEELNEMERS AAN HET WOORD

‘Waardevolle lessen om gezond de toekomst mee in te gaan!’

Martine, 34 jaar, Prinsebeek

“Zoek je een trainer met veel geduld, die focust op techniek & resultaat, die je gezeur voor lief neemt en ook oog heeft voor je persoonlijke ontwikkeling gedurende je fysieke proces, dan kan ik je Tom zeker aanraden!

Na een mindere periode met zelf ziek zijn en het verlies van een dierbare was het tijd om schoon schip te maken. Ik kocht een nieuw huis in een andere stad, zegde m’n baan op, verkocht m’n huis, vond een andere baan en besloot dat het tijd werd voor een nieuw levensstijl. Ik was weer beter, maar nog niet gezond, want met mijn gewicht van 96kg was ik veel te zwaar geworden en volgens de tabellen zelfs obese.

Aan sporten had ik nooit echt een hekel en aan gezond eten ook niet. Alleen schoot sporten er te vaak bij in en is teveel gezond ook niet goed. Dus ging ik op zoek naar een ‘stok achter de deur’ / ‘helpende hand’ om hiermee aan de slag te gaan.

Een maand voor ik aan m’n nieuwe baan begon, startte ik met trainen bij Tom. Mijn doel was helder: een gezond gewicht met een gezond vetpercentage. We begonnen met 2x per week trainen en ik kreeg wekelijks een voedingsadvies van Tom. Ieder zondagavond ging ik keurig met een lijstje naar de supermarkt en 2x per week meldde ik me bij Tom.

Mijn klagen tijdens de trainingen werd langzaam minder en ik kreeg er steeds meer lol in.

Door het voedingsplan te volgen kreeg ik ook meer inzicht in m’n eigen gedrag en patronen. Ik koos nooit bewust voor een wijntje/biertje, bitterbal of chips. Ik koos altijd alles en genoot er niet eens altijd van. De knop was om en de resultaten volgden ‘vanzelf’. 

Het onmogelijke is zelfs gebeurd: ik ben begonnen met hardlopen. IK, die 32 jaar lang heeft geroepen dat rennen écht niks voor mij is, loopt nu 2x per week hard. Hoewel het nog steeds een middel is om m’n doel te bereiken, moet ik toegeven dat het wel lekker is om buiten te sporten.

Door gewoon ‘normaal’ te doen – regelmatig sporten, af en toen een wijntje, alles blijven eten, maar wel met mate – maakte ik steeds meer vorderingen.

Inmiddels ben ik zeker 16kg kwijt en is mijn vetpercentage met 8,7% afgenomen. Ik ben er nog niet, maar door de inzichten en begeleiding van de afgelopen 10 maanden ben ik er van overtuigd dat ik het zelf ga redden en dat ik het zo blijf houden. 

Van Tom heb ik de technieken van alle gangbare oefeningen goed aangeleerd. Hierdoor voel ik me zeker en comfortabel om zelf aan de slag te gaan. Ook heb ik geleerd bewust m’n keuzes te maken en zo de balans te bewaren. Waardevolle lessen om gezond de toekomst mee in te gaan!”

- 16,2 kilo

- 8,7% vet

Inzicht

Balans

DEELNEMERS AAN HET WOORD

‘Ik kan genieten van lekker eten zonder dat dit impact heeft op mijn gewicht’

Jorgos Sparos, 38 jaar, Bread

“Om maar meteen met de deur in huis te vallen: Mijn ervaring met Tom van FitEffect is echt uitstekend en ik beveel hem iedereen die dit leest van harte aan. Ten eerste is het erg prettig samenwerken met Tom. Hij stelt goede vragen en weet je te confronteren met het effect van je keuze, zonder een oordeel te hebben. Dat is heel fijn. Daarnaast heeft hij veel verstand van voeding, alsook op het gebied van sporten.

Toen ik begon, had ik als concreet doel minimaal 10kg af te vallen en een gezond vetpercentage te bereiken. Daarnaast wilde ik ook handvatten om dit vast te houden. En precies dat heb ik allemaal bereikt. In de periode dat ik door Tom ben begeleid, ben ik 8,4kg kwijtgeraakt en daarna op eigen kracht nog eens 3,4kg. Mijn vetpercentage is met 4% gedaald en het slechte vet rond mijn organen is aanzienlijke minder geworden. Ik voel me fit en dat komt door wat ik bij Tom en zijn FitEffect Progamma allemaal heb geleerd om te doen.

Ik heb nu meer inzicht in de voedingswaarde van eten en drinken, en meer inzicht in mijn valkuilen en wat het effect daarvan is. Ik eet nu daarom bewuster, beter gedoseerd en kan toch nog genieten van lekker eten, zonder dat dit al te veel impact heeft. Daarnaast heb ik geleerd het me niet al te makkelijk te maken in het dagelijks leven, om meer te bewegen als ik niet sport. Maar het belangrijkste naast al die kennis en inzichten is het vertrouwen dat ik dit kan doorzetten en vasthouden op eigen kracht. Bedankt Tom!”

- 11,7 kilo

- 4% vet

Balans

Vertrouwen

DEELNEMERS AAN HET WOORD

‘Je fit voelen is de tijd, het geld en de inzet meer dan waard’

Imke Haantjes, 50 jaar, Breda

“In september heb ik eindelijk de knoop doorgehakt om wat aan mijn gewicht te doen. De druppel was de zomervakantie waarin ik mij totaal niet fit voelde. Ik ben gaan Googlen op ‘personal trainer’. Zo kwam ik op de website van Tom. De combi van persoonlijke trainingen, voedingsplannen en coaching sprak mij aan en ik heb het antwoordformulier ingevuld. Nog geen vijf minuten later werd ik door Tom gebeld. Na een heel prettig persoonlijk gesprek ben ik dan gestart.

Het begin was moeizaam en zwaar, maar de positieve aanmoedigingen van Tom en zijn ondersteuning hebben mij door deze fase heen geloodst. En ja…toen werden de veranderingen zichtbaar en begon ik steeds enthousiaster te worden. Inmiddels ben ik een halfjaar verder, 10kg afgevallen en vind ik sporten leuk. Ik ga zelfs nog extra hardlopen. Je fit voelen is het waard om verkeerde voeding te laten staan. Dat kost mij inmiddels totaal geen moeite meer. Mijn levensstijl is helemaal veranderd met hulp van Tom. We hebben vaak leuke discussies tijdens te trainingen en het is altijd gezellig. De trainingen worden steeds uitdagender. Dus ik ga voorlopig nog door met Tom en ik kan hem bij iedereen aanbevelen! Gewoon doen!”

- 16,2 kilo

- 8,7% vet

Inzicht

Balans

DEELNEMERS AAN HET WOORD

‘Nu hebben we de discipline zelfstandig te trainen en ons gewicht op peil te houden’

Jack (53) en Ria (55), Breda

“Ongeveer een jaar geleden contact gezocht met Tom. Een vrijblijvend gesprek om je doelen te bespreken was ons eerste contact. Er is naar aanleiding van dit gesprek een plan van aanpak gemaakt en onze eerste trainingen waren een feit. Tom bespreekt de valkuilen, heeft tips, vraagt elke les hoe het met je gaat en toont oprecht interesse. Dit alles maakt dat je je doel bereikt. Samen met Tom hebben ervoor gezorgd op een mooi gewicht (16kg afgevallen) te zitten en een goede conditie te hebben, waar je als zestigers trost op mag zijn. Nu hebben we de discipline om zelfstandig te trainen en ons gewicht op peil te houden. Onze oprechte dank aan Tom, hij is echt een kanjer!”

- 11,7 kilo

- 4% vet

Balans

Vertrouwen

DEELNEMERS AAN HET WOORD

Ik zou iedereen aanraden om dit programma te volgen als je een gezondere leefstijl wilt

Marloes Hollander (40) Ulvenhout

In september 2020 trok ik een pijnlijke conclusie: van een redelijk sportief persoon, was ik een 30plusser geworden die richting overgewicht ging en steeds minder vaak van de bank kwam. Mede door de coronacrisis, kwamen de kilo’s er in rap tempo bij en kon ik de stap naar een gezondere levensstijl maar moeilijk zelf zetten. Dit was voor mij aanleiding om iemand te zoeken die mij hierbij kon helpen. Deze hulp vond ik bij FitEffect. Met hen besprak ik mijn frustraties ten aanzien van mijn lichaam en de angst over hoe ik zou worden als ik hier niets aan zou doen. Samen maakten we een plan gericht op mijn situatie en doelen. Dus geen mainstream programma dat ik ook wel in een willekeurige sportschool kon afwerken, maar een persoonlijk plan met daarbij behorende sportoefeningen en een voedingsschema passend bij mijn lichaam. Ik ontdekte dat sporten met gewichten niet perse alleen iets is voor mannen die spierballen willen kweken en dat gezonder eten niet betekent dat je bijna niets mag eten.

Het maken van de juiste keuzes op het juiste moment stond binnen dit programma centraal. Hier hebben we veel over gesproken tijdens de coachmomenten. Op momenten dat ik voor mijn gevoel faalde of de verkeerde keuzes maakte, wist zij dit om te draaien en mij weer te motiveren om door te gaan. Uiteindelijk heeft het programma eraan bijgedragen dat ik plezier kreeg in het sporten en deze gezonde levensstijl zelfs ging uitdragen richting mijn omgeving. Mijn omgeving was in eerste instantie best sceptisch, maar vroeg mij op een bepaald moment zelfs om advies. In totaal ben ik 15 kilo afgevallen en aan het eind van het traject sportte ik zo’n 5 keer per week met veel plezier.

Vanwege mijn zwangerschap ben ik gestopt, maar dit heeft mij er niet van weerhouden om ook tijdens de zwangerschap vast te houden aan de gezonde levensstijl. Sterker nog; ik denk dat ik mijn zwangerschap mede dankzij dit programma zo goed ben doorgekomen.

Ik zou iedereen aanraden om dit programma te volgen als je een gezonde leefstijl wilt. Naast een hele fijne sportcoach, tonen ze ook echt belangstelling voor jou als persoon en zijn ze ook geïnteresseerd in je privéleven. En daarnaast gaan de trainingen gepaard met plezier hebben op weg naar je doel toe wat erg aangenaam is.

-15,2 kg

- 12,7% vet

Gelukkiger

Meer balans

DEELNEMERS AAN HET WOORD

Ik kan nu zelf mijn behaalde doelen onderhouden

L., (32) Breda

Na coronatijd wilde ik van mijn horizontale levensstijl af. Dit lukte mij niet alleen en ben om deze reden op zoek gegaan naar een trainer. Ik heb Tom ervaren als een vriendelijk, geduldige en kundige trainer die met veel persoonlijke aandacht mij geholpen heeft mijn doelen te behalen. Doordat hij zijn kennis over voeding, beweging en leefstijl deelt, kan ik nu zelf mijn behaalde doelen onderhouden.

+ 4,2 kg spieren

- 6,7% vet

Zelfverzekerder

Meer kracht

Waarom FitEffect?

Resultaat gericht

Je ontwikkeld een leefstijl die bij jou past en een leven lang vol te houden is. Blijvend resultaat!

Professioneel

Hoogopgeleide en ervaren personal trainers en coaches. Train op een veilige en effectieve manier.

Eenvoudig

We houden het graag simpel en eenvoudig. Een goed plan hoeft niet moeilijk te zijn.

Plezier

Bij ons staat resultaat behalen en kunnen genieten van het proces naast elkaar.

Resultaat gericht

Je ontwikkeld een leefstijl die bij jou past en een leven lang vol te houden is. Blijvend resultaat!

Professioneel

Hoogopgeleide en ervaren personal trainers. Op veilige en effectieve manier trainen

Eenvoudig

We houden het graag simpel en eenvoudig. Een goed plan hoeft niet moeilijk te zijn.

Plezier

Bij ons staat resultaat behalen en kunnen genieten van het proces naast elkaar.

Kom kennis maken!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Of wil je een gesprek aanvragen? Neem dan nu contact op via het contactformulier!!

Klik hier om mij te bellen

Het contactformulier

Wil je meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons? Vul onderstaand contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op!

14 + 11 =

FitEffect

Over ons

FitEffect is hét programma voor een fit lijf en een gezond leven. Bij FitEffect ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jouw doelstellingen te behalen!

Bedrijfsgegevens

BTW: NL172044157B01
KVK: 68037392
IBAN: NL27 INGB 0007 6776 66

Locatie Breda

Breda Strength & Conditioning
Spinveld 66 A13
4815 HT Breda

Locatie Made

Het Sporttheater
Nieuwstraat 58a
4921 CX Made