FITEFFECT

Personal Training in Made

Het programma voor een fit lijf en een gezond leven!

FITEFFECT

Personal Training in Made

Het programma voor een fit lijf en een gezond leven!

Het programma voor Personal Training in Made 

NIEUW BIJ HET SPORTTHEATER IN MADE: Het FitEffect Personal Training Programma in groepsvorm! FitEffect en Het Sporttheater slaan de handen ineen om jouw de beste begeleiding te bieden op het gebied van afvallen en fit worden! Twaalf weken lang wordt je intensief en professioneel begeleidt op het het gebied van training, voeding en coaching op mindset en leefstijl. Dit doe je in een kleine groep op de mooiste sportlocatie van de omgeving. Er zijn 8 plekken beschikbaar. 

Het FitEffect Programma

Wat houdt het programma in?

Met het FitEffect Personal Training Programma in Made ga je 12 weken in een kleine groep van maximaal 8 personen aan de slag met het creëren van een gezondere, actievere levensstijl. Je voelt je fit en energiek en geniet van het leven. Lichaamsbeweging, gezonde voeding en ook ontspanning en genieten van het leven staan daarbij centraal. Het programma is een totaalconcept met smallgroup training, voedingsadvies op maat en coaching op mindset en leefstijl.

Small group Training

Twee keer per week ga je 60 minunten aan de slag met small group training. Dit doe je  onder begleiding van een professionele en ervaren personal trainer met fysiotherapeutische achtergrond. De spierversterkende en vetverbrandende oefeningen zorgen ervoor dat je op een veilige en verantwoorde manier sterker, fitter en slanker wordt. Het maakt niet uit of je al een tijdje niets aan sport of beweging hebt gedaan, iedereen kan deelnemen aan de training.

Voeding

Tijdens het programma pas je stap voor stap je huidige voedingspatroon aan naar een gezonder patroon. Je hebt een voedingspatroon ontwikkeld dat precies past bij jou en jouw leven en dat je een leven lang kunt volhouden. Daarbij is er ruimte om te kunnen blijven genieten van lekker eten. Bij ons geen poedertjes, zalfjes of pillen maar normale voeding uit de supermarkt. 

coaching

Coaching

Mentaal sterker worden staat centraal tijdens het programma. Mindset is alles. Wekelijks ga je aan de slag met het lezen van artikelen en het maken van opdrachten om jezelf te ontwikkelen tot de persoon die je wilt zijn om je gewenste doel te behalen en nog belangrijker: de rest van je leven te kunnen behouden. Na het FitEffect Personal Training programma in Made heb je niets of niemand meer nodig om jouw nieuwe, gezonde leefstijl en behaalde resultaten een leven lang vast te houden! 

Het FitEffect programma

Wanneer kun je starten?

Op 8 januari starten we met het FitEffect Personal Training Programma in Made. Er zijn maar 8 plekken beschikbaar voor deze eerste editie. Dus als je interesse hebt wacht dan niet te lang met contact opnemen. Kom vrijblijvend kennismaken. Of kom naar één van de informatiedagen op zaterdag 16 december 10:00 uur of dinsdag 19 december 19:30 uur (inschrijven via het contact formulier).

Start van de programma’s in Made
2024

Small Group Programma: Nog 3 plekken vrij (max. 8 deelnemers – start 8 januari 2024
Personal Training Programma: VOL

April 2024
September 2024

DEELNEMERS AAN HET WOORD

‘We hebben nu de kennis en discpline hoe we zelfstandig ons gewicht op pijl kunnen houden!’

Jack (53) en Ria (55), Breda

“Ongeveer een 6 maanden geleden zijn wij begonnen met het FitEffect programma. Na een vrijblijvend gesprek om onze doelen te bespreken zijn we gestart. Er is naar aanleiding van de intake gesprek een plan van aanpak gemaakt en onze eerste training was een feit. Tijdens het programma bespraken we onze valkuilen en kregen we tips over voeding. Ze tonen oprechte interesse in je. Dit alles maakt dat je je doel bereikt. Door het programma hebben we ervoor gezorgd op een mooi gewicht (16kg afgevallen) te zitten en een goede conditie te hebben, waar we als bijna zestigers trost op mogen zijn. Nu hebben we de discipline om zelfstandig te trainen en ons gewicht op peil te houden.”

- 16,1 en -15,9 kilo

-9,2% en -11,8% vet

Kom kennis maken!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Of wil je een gesprek aanvragen? Neem dan nu contact op via het contactformulier!!

Klik hier om mij te bellen

Het contactformulier

Wil je meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons? Vul onderstaand contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op!

3 + 15 =

FitEffect

Over ons

FitEffect is hét programma voor een fit lijf en een gezond leven. Bij FitEffect ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jouw doelstellingen te behalen!

Bedrijfsgegevens

BTW: NL172044157B01
KVK: 68037392
IBAN: NL27 INGB 0007 6776 66

Locatie Breda

Breda Strength & Conditioning
Spinveld 66 A13
4815 HT Breda

Locatie Made

Het Sporttheater
Nieuwstraat 58a
4921 CX Made