FIT EFFECT

Personal Training Breda

FIT EFFECT

Personal Training Breda

Het trainingsprogramma

Het trainingsprogramma

Naast voeding en coaching is personal training een van de pilaren van het FitEffect Programma. Personal training draait lang niet alleen om afvallen of een sterk lichaam krijgen. Het is ook een mentaal proces om sport onderdeel te maken van je leefstijl. Je hebt met personal training in Breda die stok achter de deur om te bewegen, tot het vanzelfsprekend wordt in je leven. Na verloop van tijd zitten je kleren lekkerder. Je voelt je fitter en haalt meer uit je dag. En dit leidt ertoe dat je beter in je vel zit en meer zelfvertrouwen krijgt! 

PERSONAL TRAINING

Trainen met respect voor je lijf

Personal training is daarin ook zeker geschikt voor mensen die een hele tijd niets met sport en beweging hebben gedaan. Binnen het FitEffect Programma vertrouwen we namelijk op het trainingsplan dat ik vooraf met je opstel. Begin jij bij de basis? Dan zorgen we er als eerste voor dat sport een onderdeel wordt van je leven. Daarbij begeleid ik je bij het correct uitvoeren van de oefeningen. Deze maken we stapje voor stapje zwaarder als dit fysiek mogelijk is. Dit noem ik planmatig werken aan het behalen van jouw doel. Ik daag je uit om je sportieve grenzen te verleggen en die verleggen we samen op een veilige, correcte wijze, met respect voor je lichaam. Hét recept om te blijven trainen, jouw leefstijl te veranderen en doelen te behalen!

TRAININGSPROGRAMMA

Wat kun je verwachten?

Aantal trainingen

Je bepaalt zelf of je een, twee of drie keer per week personal training volgt. We trainen op vooraf afgesproken momenten. 

Duur trainingen

Kies zelf of je trainingen dertig of zestig minutenn duren. De trainingen vinden plaats op een toffe trainingslocatie in Breda.

Intensiteit trainingen

De intensiteit van de trainingen en oefeningen worden afgestemd op jouw persoonlijke niveau van fitheid.

Z

Veilig trainen

Je traint gegarandeerd op een veilige en effectieve manier met een ervaren personal trainer met fysiotherapeutische achtergrond.

TRAININGSRUIMTE IN BREDA

De trainingsruimte

We trainen in een gave loods in Breda, voorzien van alle materialen en faciliteiten om aan een fit en gezond lichaam te werken. Het gebouw is voorzien van kleedkamers, douches en wc’s. Ook is er een kantoorruimte aanwezig, waar de coachsessies, metingen en wegingen plaatsvinden. De adresgegevens van de trainingsruimte vind je onderaan de pagina.

  • ZGave locatie in Breda
  • ZGemoedelijke sfeer
  • ZRuimtelijk opgezet

TRAININGSRUIMTE IN BREDA

De Trainingsruimte

Je volgt personal training in een gave loods in Breda, voorzien van alle materialen en faciliteiten om aan een fit en gezond lichaam te werken. Het gebouw is voorzien van kleedkamers, douches en wc’s. Ook is er een kantoorruimte aanwezig, waar de coachsessies, metingen en wegingen plaatsvinden. De adresgegevens van de trainingsruimte vind je onderaan de pagina.

  • ZGave locatie in Breda
  • ZGemoedelijke sfeer
  • ZRuimtelijk opgezet

DEELNEMERS AAN HET WOORD

Waardevolle lessen om gezond de toekomst mee in te gaan!’’

Martine

“Zoek je een trainer met veel geduld, die focust op techniek & resultaat, die je gezeur voor lief neemt en ook oog heeft voor je persoonlijke ontwikkeling gedurende je fysieke proces, dan kan ik je Tom zeker aanraden! Door de inzichten en begeleiding ben ik ervan overtuigd dat ik nooit meer terug val.”

- 16,2 kilo

- 8,7% vet

Kom kennis maken!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Of wil je een gesprek aanvragen? Neem dan nu contact op via het contactformulier!!

Klik hier om mij te bellen

Het contactformulier

Wil je meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons? Vul onderstaand contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op!

13 + 2 =

FitEffect

Over ons

FitEffect is hét programma voor een fit lijf en een gezond leven. Bij FitEffect ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jouw doelstellingen te behalen!

Bedrijfsgegevens

BTW: NL172044157B01
KVK: 68037392
IBAN: NL27 INGB 0007 6776 66

Locatie Breda

Breda Strength & Conditioning
Spinveld 66 A13
4815 HT Breda

Locatie Made

Het Sporttheater
Nieuwstraat 58a
4921 CX Made