FIT EFFECT

Het FitEffect Programma

Meld je aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

FIT EFFECT

Het FitEffect Programma

Meld je aan voor een vrijblijvend kennismakings-
gesprek

Duurzame resultaten

Met veel sporten en gezond eten kun je best afvallen of een fit lichaam krijgen, maar zijn de resultaten blijvend? Of verval je na een zonnige vakantie weer in oude patronen? Met het FitEffect Programma besluit je een duurzame ontwikkeling door te maken: voldoende beweging en goede voeding worden onderdeel van je leefstijl en zijn blijvend. Samen zorgen we er namelijk voor dat je die leefstijl een leven lang kunt volhouden!

Ga ervoor!

Een totaalconcept

Het FitEffect Programma is een totaalconcept, bestaande uit personal training, een voedingsplan op maat en één-op-één coaching. Het programma duurt twaalf weken, waarna we je progressie evalueren in relatie tot je beoogde einddoel. Vervolgens beslissen we of het raadzaam is het programma te verlengen of dat je er klaar voor bent om met de opgedane kennis en ervaring jouw nieuwe leefstijl zelf verder te ontwikkelen.

PLAN VAN AANPAK

Zo ziet het verloop van het programma eruit

Kennismaken

Je maakt kennis met mij, het programma en de trainingsfaciliteiten in Breda. Naderhand zit je nergens aan vast!

l

Intakegesprek

We brengen je leefstijl in kaart en voeren een startmeting uit. Ook plannen we de trainings- en coachmomenten in.

Het programma

Wekelijks volg je personal training en begeleid ik je in het veranderen van je leefstijl. Dit duurt in totaal twaalf weken.

Evaluatie

Na twaalf weken evalueren we of je jouw doelen hebt behaald én of je jouw nieuwe leefstijl kunt volhouden.  

Zet je eerst stap!

Kennismakingsgesprek

Om jou de kans te bieden het programma, de faciliteiten en mij beter te leren kennen, maak ik graag eerst persoonlijk kennis met je. Dit helpt me bovendien bij het voorbereiden van een programma op maat. Het kennismakingsgesprek duurt ongeveer een half uur, vindt plaats op locatie en is volledig gratis en vrijblijvend. Besluit je achteraf om toch af te zien van deelname? Even goede vrienden!

Vul het contactformulier hieronder in om jezelf aan te melden voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

coaching

Kom kennis maken!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Of wil je een gesprek aanvragen? Neem dan nu contact op via het contactformulier!!

Klik hier om mij te bellen

Het contactformulier

Wil je meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons? Vul onderstaand contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op!

1 + 3 =

FitEffect

Over ons

FitEffect is hét programma voor een fit lijf en een gezond leven. Bij FitEffect ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jouw doelstellingen te behalen!

Bedrijfsgegevens

BTW: NL172044157B01
KVK: 68037392
IBAN: NL27 INGB 0007 6776 66

Locatie Breda

Breda Strength & Conditioning
Spinveld 66 A13
4815 HT Breda

Locatie Made

Het Sporttheater
Nieuwstraat 58a
4921 CX Made