FIT EFFECT

Aanmelden

Aanmelden

Meld je aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

FIT EFFECT

Kennismaken

Meld je aan voor een vrijblijvend kennismakings-
gesprek

De eerste stap is gezet!

Wat gaaf dat je je op deze pagina bevindt! Dat betekent namelijk dat je op zijn minst overweegt om deel te nemen aan het FitEffect Programma. In dat geval is het belangrijk om te weten dat je jezelf via deze pagina niet direct kunt inschrijven voor het programma. Hoe jouw avontuur dan wél begint, lees je hieronder.

AANGENAAM

Kennismakingsgesprek

Om jou de kans te bieden het programma, de faciliteiten en mij beter te leren kennen, maak ik graag eerst persoonlijk kennis met je. Dit helpt me bovendien bij het voorbereiden van een programma op maat. Het kennismakingsgesprek duurt ongeveer een half uur, vindt plaats op locatie en is volledig gratis en vrijblijvend. Besluit je achteraf om toch af te zien van deelname? Even goede vrienden!

Vul het contactformulier onderaan deze pagina aan om jezelf aan te melden voor een kennismakingsgesprek.

TRAININGSPROGRAMMA

Goed om te weten

Tijdens het kennismakingsgesprek zullen we ongetwijfeld ingaan op je persoonlijke situatie en doelen. Heel concreet wordt dat overigens pas in het intakegesprek, wat volgt nadat je jouw deelname aan het programma hebt bevestigd. We voeren dan een startmeting uit, brengen je leefstijl in kaart en stellen doelen op de korte en lange termijn vast. Ook plannen we de trainingen en coachmomenten in. Deze informatie hoef je tijdens het kennismakingsgesprek dus nog niet paraat te hebben. Dat gesprek is volledig bedoeld om elkaar beter te leren kennen. Alleen zo kunnen we de band opbouwen om dit avontuur tot een succes te maken!

PLAN VAN AANPAK

Zo ziet het verloop van het programma eruit

Kennismakingsgesprek

Je maakt gratis en vrijblijvend kennis met mij, het programma en de trainingsfaciliteiten in Breda. Naderhand zit je nergens aan vast!

l

Intakegesprek

We brengen je leefstijl in kaart en voeren een startmeting uit. Ook plannen we de trainings- en coachmomenten in.

Het programma

Wekelijks volg je personal training en begeleid ik je in het veranderen van je leefstijl. Dit duurt in totaal twaalf weken.

Evaluatie

Na twaalf weken evalueren we of je jouw doelen hebt behaald én of je jouw nieuwe leefstijl kunt volhouden.  

Kom kennis maken!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Of wil je een gesprek aanvragen? Neem dan nu contact op via het contactformulier!!

Klik hier om mij te bellen

Het contactformulier

Wil je meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons? Vul onderstaand contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op!

5 + 3 =

FitEffect

Over ons

FitEffect is hét programma voor een fit lijf en een gezond leven. Bij FitEffect ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jouw doelstellingen te behalen!

Bedrijfsgegevens

BTW: NL172044157B01
KVK: 68037392
IBAN: NL27 INGB 0007 6776 66

Locatie Breda

Breda Strength & Conditioning
Spinveld 66 A13
4815 HT Breda

Locatie Made

Het Sporttheater
Nieuwstraat 58a
4921 CX Made