FIT EFFECT

Het FitEffect Programma

Meld je aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

FIT EFFECT

Het FitEffect Programma

Meld je aan voor een vrijblijvend kennismakings-
gesprek

Het FitEffect Personal Trainingsprogramma

Met het 12 weken FitEffect Personal Trainingsprogramma creëer je een gezonde, actieve levensstijl. Je voelt je fit en energiek en geniet van het leven. Het programma is een totaalconcept met (personal) training, voeding en coaching.

Onderdelen

Voeding

Tijdens het programma ga je stap voor stap je huidige voedingspatroon aan te passen naar een gezond patroon. Na twaalf weken heb je een voedingspatroon ontwikkeld dat precies past bij jou en jouw leven. Bij ons geen poedertjes, zalfjes of pillen maar gewone voeding uit de supermarkt.

Onderdelen

Training

Je gaat aan de slag met small group training of een personal trainer. De functionele oefeningen zorgen ervoor dat je op een veilige en verantwoorde manier sterker en fitter wordt. Het maakt niet uit of je al een tijdje niets aan sport of beweging hebt gedaan, je start jouw niveau.  De trainingen worden uitsluitend gegeven door een hoog opgeleide trainers met veel ervaring.

Onderdelen

Coaching

Mentaal sterker worden staat centraal tijdens het programma. Mindset is alles. Wekelijks ga je aan de slag opdrachten om jezelf te ontwikkelen tot de persoon die je moet zijn om je gewenste doel te behalen en nog belangrijker: de rest van je leven te kunnen behouden. Na het programma heb je niets of niemand meer nodig om jouw nieuwe, gezonde leefstijl en behaalde resultaten een leven lang vast te houden! 

Heb je al verschillende diëten, hypes, voedings- en trainingsprogramma’s geprobeerd om een gezond gewicht en een fit lijf te creëren?

Lukt het je wel om een paar kilo af te vallen maar verval je daarna altijd weer terug in oude gewoontes? Ben je het zat om continue de strijd met jezelf aan te gaan met eten? Weet je niet waar je de tijd vandaan moet halen om naast alle belangrijke dingen in je leven ook goed voor jezelf te blijven zorgen? Dan is het FitEffect Personal Trainingsprogramma voor jou! 

Onze mogelijkheden

Het FitEffect Personal Trainingsprogramma’s

Programma | Kleine groep

Locatie: Made

Duur: 12 weken
2x per week kleine groep training (60 min)
1x per week groepscoaching (90 min)
Onbeperkt toegang tot groepslessen

Start programma: 
januari, april, september

Programma | Individueel

Locatie: Made en Breda

Duur: 12 weken
2x per week personal training (60 min)
1x per week coaching (30 min)

Start programma:
Hele jaar door
.

Deelnemers aan het woord

Deelnemers aan het woord

“Na een vervelende periode in mijn leven besloot ik dat het tijd werd voor een nieuwe levensstijl. Mn doel: een gezond gewicht met een gezond vetpercentage. inmiddels ben ik 16,4 kg kwijt en is mn vetpercentage met 9,3% afgenomen. Ik heb geleerd bewust mn keuzes te maken om zo de balans te bewaren. Dat zijn waardevolle lessen om gezond de toekomst mee in te gaan!”

Martine (32 jaar)
Supply chain manager

Gewichtsverlies: 16,4 kg
Afname vetpercentage: 9,3%

Deelnemers aan het woord

“Op het moment dat mijn lichaam even niet mee werkte werd er een passende oplossing bedacht, hierdoor voelde ik me serieus genomen en kon ik toch verder gaan in mijn strijd tegen mijn overgewicht. Ik ben inmiddels meer dan 25 kilo afgevallen. Ik zit lekkerder in mijn vel, voel me energieker en ik weet inmiddels precies wat ik wel en niet kan eten.”

Sanne (23 jaar)

Gewichtsverlies: 25,8 kg
Afname vetpercentage: –

Deelnemers aan het woord

“In het begin moest ik wennen aan de spiegel die mij werd voorgehouden. Maar de trainingen en de coaching op voeding zijn vanaf het begin af aan erg stimulerend geweest. Ik ben 12,7kg afgevallen en mijn vetpercentage is met 7,6% gedaald. Wegens het succes en de fijne trainingen besloten mijn vrouw en ik om door te gaan en nieuwe doelen te stellen. Ik ben trots op wat ik heb bereikt en heel blij dat ik bij FitEffect train.”

Alan (44 jaar)

Gewichtsverlies: 12,7 kg
Afname vetpercentage: 7,6%

Meer verhalen van deelnemers lezen?

Kom kennis maken!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Of wil je een gesprek aanvragen? Neem dan nu contact op via het contactformulier!!

Het contactformulier

Wil je meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons? Vul onderstaand contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op!

3 + 1 =

FitEffect

Over ons

FitEffect is hét programma voor een fit lijf en een gezond leven. Bij FitEffect ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jouw doelstellingen te behalen!

Bedrijfsgegevens

BTW: NL172044157B01
KVK: 68037392
IBAN: NL27 INGB 0007 6776 66

Locatie Breda

Breda Strength & Conditioning
Spinveld 66 A13
4815 HT Breda

Locatie Made

Het Sporttheater
Nieuwstraat 58a
4921 CX Made