FIT EFFECT

Coaches

FIT EFFECT

Coaches

Personal trainer Breda

FIT EFFECT

Tom van der Zwaan

Ik ben Tom van der Zwaan, personal trainer, coach en vanaf 2017 de trotse oprichter van FitEffect. De reden dat ik met dit bedrijf ben begonnen, en vooral dat ik dit concept – het FitEffect Programma – heb ontwikkeld, is omdat ik zag (en zie) dat er een hoop winst te behalen valt in het begeleiden van mensen die streven naar een gezonder lichaam en betere leefstijl.

Personal trainer

Voedingsbegeleider

Mental coach

Fysiotherapeut

Beweegredenen

Mijn missie en passie

Het is mijn taak jou te helpen bij het bereiken van je werkelijke doel: een positieve verandering aanbrengen in je leefstijl en leven. Zowel het FitEffect Programma als mijn manier van begeleiden sluiten aan bij wie ik ben. Ik ben een levensgenieter en besef als geen ander hoe essentieel de balans is tussen doen wat nodig is om doelen te bereiken en genieten van andere dingen die je belangrijk vindt in je leven. Daarom help ik je bij het bewerkstelligen van de veranderingen die jij wil aanbrengen. Daarbij heb ik altijd respect voor je lichaam, wensen, behoeften en huidige leefstijl. We gaan het avontuur samen aan om je leven voorgoed te veranderen en je kunt mij daarin 24/7 bereiken!

Waarom kies je
voor FitEffect?

Alles onder één dak

Het programma is een unieke combinatie van personal training, voeding en coaching. 

Blijvende resultaten

Je ontwikkelt een leefstijl die bij jou past en is vol te houden. Daarmee verander jij je leven voorgoed.

Professionele begeleiding

Dankzij mijn fysiotherapeutische achtergrond kun je op een veilige en effectieve manier je doel behalen.

Persoonlijke aandacht

Het programma is op maat gemaakt en sluit perfect aan bij jouw specifieke omstandigheden.

Alles onder één dak

Stel je eigen programma samen met de unieke combinatie van personal training, voeding en coaching. 

Blijvende resultaten

Je ontwikkelt een leefstijl die bij jou past en is vol te houden. Daarmee verander jij je leven voorgoed.

Professionele begeleiding

Dankzij mijn fysiotherapeutische achtergrond kun je op een veilige en effectieve manier je doel behalen.

Persoonlijke aandacht

Het programma is op maat gemaakt en sluit perfect aan bij jouw specifieke omstandigheden.

Kom kennis maken!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Of wil je een een gesprek aanvragen? Via onderstaande knop kun je mij direct bellen!

Klik hier om mij te bellen

Het contactformulier

Wil je meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons? Vul onderstaand contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op!

3 + 7 =

FitEffect is hét programma voor een fit lijf en een gezond leven. Bij FitEffect ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jouw doelstellingen te behalen!

© 2018 FitEffect

Bedrijfsgegevens

BTW: NL172044157B01
KVK: 68037392
IBAN: NL27 INGB 0007 6776 66

Contactgegevens

Locatie

Breda Strength & Conditioning
Spinveld 66 A13
4815 HT Breda

Tom van der Zwaan
+31 (0)6 55 56 34 21